top of page

Effektiv varumärkesprofilering

PÅHLSONS DAYLIGHT AB är ett av landets ledande företag inom produktmedia.

 

Vi erbjuder ett helhetskoncept inom varumärkesprofilering som hjälper dig att synliggöra och stärka ditt varumärke. Vi tillhandahåller lösningar från idé, design, produktkoncept och limited design till produktion, kundunika webbshopslösningar, lagerhållning och distribution. Vi har mer än 30 års erfarenhet med mycket goda kundrelationer och stor kunskap och förståelse för våra kunders unika behov.

Påhlsons Daylight har idag verksamhet i Stockholm, Nyköping och Katrineholm. Tillsammans är vi ett team på ca 20 professionella medarbetare som drivs av passion, kunskap och ett stort engagemang att levererar service utöver det vanliga.

 

Vi ingår sedan 2021 i Felestad gruppen, vilket gör att vi stärkt vår position ytterligare i Sverige och Skandinavien. Tillsammans är vi på väg på en spännande resa med stora ambitioner.  

 

Välkommen att höra av dig!

IMAGE-61ea5db408c9a.jpeg

Profilkläder

Vi erbjuder ett fullskaligt sortiment av profilkläder och hjälper dig med produkter anpassade för just ditt företag och dina behov. Profilkläder stärker och synliggör ditt varumärke på ett effektivt sätt.

Profilprodukter

Vi har ett brett sortiment av profilprodukter! Du hittar hållbara profilprodukter av hög kvalitét

som du kan göra personliga för att passa till just ditt företag.

410847-95.jpg
Expo.png

Expo & mässmaterial

Vi erbjuder många olika modeller, varianter och kit för att lyfta fram och stärk ditt varumärke. Hos oss finns ex; roll-ups, pop-ups, flaggor, mässmontrar,  displayer, broschyrställ, podium och  beachflaggor.

Dressad profil

Även kostym är arbetskläder för många. En mer dressad profileringen kan skapas genom färgsynkade detaljer som slipsar, näsdukar, specialgjorda knappar och handbroderade blazermärken. 

Skärmavbild 2022-10-26 kl. 15.36.38.png
IMG_1531.JPG

Skylt och dekor

En skylt ska vara tydlig och genomtänkt. Vi hjälper dig att ta fram rätt skylt, för rätt tillfälle och plats, som stödjer ditt företags eller produkts behov. Vi har bla banderoller, byggskyltar, ljusskyltar, klisterdekaler, vepor och mycket mer.  

Sport & fritidskläder

Friskvård och hälsa är viktigt för att bygga hållbara medarbetare. Vi har produkter inom sport och fritid,  både för aktiv träning och för fritidsaktivitet både inne och ute.  

NWP-sport-5199-low-res.Png
648404_IM_648402_645411_645413_646522.jpg

Yrkeskläder

Funktionella, bekväma och hållbara arbetsplagg är idag viktigare än någonsin. Vi har specialister inom yrkeskläder som har bred kunskap om gällande regler och klassificeringar. Vi arbetar erkända leverantörer och tillhandahåller ett fullskaligt sortiment av kläder, skor, handskar skyddskläder mm. 

 

Bildekor

Bildekor är en rullande reklampelare, dessutom är den kostnadseffektiv då livslängden är lång. Vi erbjuder allt från enkel bildekal till helfoliering. Vi arbetar enbart med de ledande leverantörerna inom vinyl så som Avery Dennison, 3M och Oracal.

hundstallet-puff.webp

Förädling

Förädling innebär att du märker produkterna med ditt varumärke.  Välj en tryckmetod som lyfter både produkt och varumärke; storlek, teknik och placering av logotyp/budskap/artwork. Nedan ser du förslag på några av de vanligaste tillvägagångssätten att förädla en produkt:

Screentryck: En populär metod där färg appliceras genom en ram på textilier och andra material. Det är kostnadseffektivt för stora upplagor och erbjuder hög kvalitet och hållbarhet.

Transfer: Bilder eller text trycks först på ett speciell överföringspapper och appliceras sedan på produkten med värme. Det är användbart för mindre upplagor och komplexa mönster. Transfer tryck finns i en rad olika metoder. 

Brodyr: Brodyrmaskinen skapar mönster eller text. Detta ger en exklusiv och hållbar finish och passar bra för logotyper och text på kläder och textil.

Sublimeringstryck: En metod där tycket grå in i ytan på produkten. Detta gör att hållbarheten på trycken är lika långa som föremålet själv. Resultatet blir ett mjukt tryck utan kännbara kanter. 

Tampotryck: En teknik som används på hårda produkter, ex pennor, powerbanks och nyckelringar.  

bottom of page