top of page

Arbetskläder

Arbetskläder som gör din vardag säkrare, enklare och bekvämare.
Hos oss hittar du arbetskläder från flera kända varumärken.

Arbetskläder är ett brett begrepp som infattar allt mellan arbetsskor, handskar till vanliga arbetskläder med tryck. Att ha logga på kläderna gör dina medarbetare till ditt företags talespersoner. Oavsett om ditt företag jobbar på en byggplats, i bilen eller på kontoret är arbetskläder med tryck ett utmärkt verktyg att nå ut med sin marknadsföring.

Våra kunder kommer från flera olika yrkesgenrer för hantverkare men även vårdkläder och kostymer. Nedan ser du ett urval av vårt sortiment. Kontakta oss eller besök våra yrkesbutiker och showroom där vi kan guida dig i ditt val av arbetskläder.

ktl

KOMPLETT SET
MED KLÄDER

Missa inte vårt senaste erbjudande där vi satt ihop färdiga set med arbetskläder. Till målaren, hantverkaren, åkaren och till dig som behöver en uppsättning med varselkläder.

Just nu: Vid köp att ett komplett set. får du ett bälte på köpet. Kontakta oss så berättar vi mer.

bygg~~POS=TRUNC

VÅRA VARUMÄRKEN FÖR ARBETSKLÄDER

Kvalitet, säkerhet och ett bra urval är tre viktiga komponenter när vi väljer ut det sortiment av kläder, skor och skyddsutrustning som vi vill erbjuda och ha i våra butiker.

 

Vi är återförsäljare av en mängd välkända varumärken där våra leverantörer arbetar
ständigt med produktutveckling och ligger långt fram att utveckla nya material för högre slitstyrka och komfort för användaren.

projob.png

SOMMARGÅVA
TILL MEDARBETARE OCH KUNDER

Att ge en sommargåva till dina medarbetare är ett enkelt, men viktigt, sätt för dig som arbetsgivare att visa omtanke och uppskattning. 

Välkommen till oss!

Våra två yrkesbutiker hittar du i Katrineholm och i Nyköping.
I Bromma har vi även ett showroom.

bottom of page