top of page
web_bg_stranden.jpg

NATURLIGA VAL

Tillsammans kan vi påverka och göra naturliga val för framtiden, verksamheten, hälsan och medarbetarna.


Naturliga val handlar om att välja med omsorg och omtanke.

Det skall vara enkelt att göra naturliga val. Vi guidar dig att välja med omsorg och omtanke när du behöver göra viktiga val för ditt varumärke och för dina medarbetare.

 

När du väljer varumärkesmerch, profilkläder och gåvor till dina anställda och kunder kan vi på Påhlsons Daylight hjälpa dig med produkter som tar hänsyn till vår miljö. Det blir möjligt genom krav på spårbarhet och bevisad erkända certifieringar genom hela processen.

 

Vi arbetar hårt för att ta vårt ansvar. Tillsammans med dig vill vi fortsätta vår resa med att påverka positivt, både idag och imorgon.

NATURLIGA VAL
FÖR "NO WASTE"

waste

Sen en tid tillbaka gäller nya regler kring engångsplast, den bakomliggande tanken är att minska produkter som bara används en gång.

 

Plast har, som vi alla vet, en stor miljöpåverkan då den tar lång tid att bryta ner och den skapar dessutom problem både i sin ursprungliga form och vartefter den bryts ner i mindre delar.

 

Som tur är går den tekniska utvecklingen framåt, det kommer nya innovativa och hållbara material som gör att man kan ta tillvara plastens goda egenskaper men säkerställa minimal påverkan på vår planet.

 

Nu kan du som arbetsgivare ta ansvar och uppmuntra dina medarbetare till hållbara val genom smarta produkter.

På samma gång uppmuntrar du till ”No Waste” genom att påminna om klimatfördelarna med återbruk.

 

Vi erbjuder ett snyggt och klimatpositivt sortiment som ersätter engångsartiklar och traditionell plast. Produkterna är 100% återvinningsbara och BPA-fria. Och självklart kan vi märka produkterna med er logotyp. Rätt plast på rätt plats!

NATURLIGA VAL
FÖR HÄLSAN

hls

Det finns många anledningar till att träna. Fysisk aktivitet stärker vår kognitiva förmåga, hjälper oss att hantera stress och får oss att må bättre.

 

Du som arbetsgivare kan uppmuntra dina medarbetare till fysisk aktivitet. Påminn om friskvårdsbidraget eller skapa roliga teamaktiviteter genom fysisk träning.

 

Hos oss hittar du ett hållbart och snyggt utbud. 

NATURLIGA VAL
FÖR MODEMEDVETNA

stanleystella
stanleystella-logo.png

Påhlsons Daylight är nu återförsäljare av varumärket Stanley/Stella, ett märke med hög kvalitet. Socialt ansvar genom Fair Wear, hållbarhet och hög modegrad är deras ledeord.

Deras kläder är nästan uteslutande tillverkade av ekologisk bomull som är GOTS-certifierad och i de plagg där polyester används, är den återvunnen.

Vårt arbete med kvalitet, miljö och CSR

Kvalitet och miljö är något som vi alltid värderar högt. Genom vårt partnerskap till New Wave Profile är vi en del av New Wave Group's CSR, Corporate Social Responsibility, och som reglerar stora delar av vårt produktsortiment utifrån miljö, etik, kemikalier, socialt ansvar, transporter mm i produktionsländer.

Vill du veta mer hur du och ditt företag kan göra naturliga val? Kontakta oss.

Tack för att du kontaktar oss, vi hör oss snart, ha en fortsatt bra dag!

bottom of page