top of page
web_bg_stranden.jpg

NATURLIGA VAL

Tillsammans kan vi påverka och göra naturliga val för framtiden, verksamheten, hälsan och medarbetarna.
Naturliga val handlar om att välja med omsorg och omtanke.

Det skall vara enkelt att göra naturliga val. Vi guidar dig att välja med omsorg och omtanke när du behöver göra viktiga val för ditt varumärke och för dina medarbetare.

 

När du väljer varumärkesmerch, profilkläder och gåvor till dina anställda och kunder kan vi på Påhlsons Daylight hjälpa dig med produkter som tar hänsyn till vår miljö. Det blir möjligt genom krav på spårbarhet och bevisad erkända certifieringar genom hela processen.

 

Vi arbetar hårt för att ta vårt ansvar. Tillsammans med dig vill vi fortsätta vår resa med att påverka positivt, både idag och imorgon.

NATURLIGA VAL
FÖR "NO WASTE"

waste

Sen en tid tillbaka gäller nya regler kring engångsplast, den bakomliggande tanken är att minska produkter som bara används en gång.

Plast har, som vi alla vet, en stor miljöpåverkan då den tar lång tid att bryta ner och den skapar dessutom problem både i sin ursprungliga form och vartefter den bryts ner i mindre delar.

 

Som tur är går den tekniska utvecklingen framåt, det kommer nya innovativa och hållbara material som gör att man kan ta tillvara plastens goda egenskaper men säkerställa minimal påverkan på vår planet.

 

Nu kan du som arbetsgivare ta ansvar och uppmuntra dina medarbetare till hållbara val genom smarta produkter.

På samma gång uppmuntrar du till ”No Waste” genom att påminna om klimatfördelarna med återbruk.

 

Vi erbjuder ett snyggt och klimatpositivt sortiment som ersätter engångsartiklar och traditionell plast. Produkterna är 100% återvinningsbara och BPA-fria. Och självklart kan vi märka produkterna med er logotyp. Rätt plast på rätt plats!

Hållbarhet & CSR

Kvalitet och miljö är något som vi alltid värderar högt. Genom vårt partnerskap till New Wave Profile är vi en del av New Wave Group's CSR, Corporate Social Responsibility, och som reglerar stora delar av vårt produktsortiment utifrån miljö, etik, kemikalier, socialt ansvar, transporter mm i produktionsländer.

Hos oss hittar du ett hållbart och snyggt utbud. Har du frågor eller vill ha hjälp med dina val?
Kontakta oss gärna. 

Vi ingår även i branschorganisationen New Wave Profile som också har ett mycket uttalat och väl inarbetat och prisbelönat CSR- och miljökoncept som man som medlem har stort stöd av.

bottom of page