top of page
case-bullens-top.jpg

Bullens pilsnerkorv

Bullens pilsnerkorv såg dagens ljus första gången 1953. 

Bullens pilsnerkorv är en svensk klassiker och såg dagens ljus första gången 1953 vilket betyder att Bullens har 70 år på nackan har nu officiellt nått kultstatus delux.

För att uppmärksamma jubiléet år 2023 och tacka alla Bullensfans som troget konsumerar pilsnerkorven lanserar Bullens en Webbshop med en helt unik och essentiell Bullens-kollektion. 

– Vi på Påhlsons Daylight är otroligt stolta och glada att tillsammans med Bullens få lyfta fram det folkkära varumärket. Genom vår kreativa process och ett mycket bra samarbete har slutprodukten blivit unik och något vi är väldigt stolta över, berättar Maria Lundberg Santos, Key Account Manager och ansvarig för projektet. 

Webbshopen som bara efter några dagars öppnande redan har blivit ett succé. 

– Vi får dagligen glada tillrop från våra Bullensfans som skickar bilder på situationer där Bullens står i centrum. Bullens har en ikonisk design med hög igenkänningsfaktor, vare sig man äter korv eller inte. Därför har vi nu tagit fram en ny kollektion med roliga och fina produkter, säger Annika Danelius, kategorichef för Bullens

Webshopen öppnades den 31 mars och besök den gärna på webshop.bullens.se för att se aktuellt sortiment.

Nu har du sett lite av vad vi har gjort  – vad kan vi göra för dig?

Nu har du sett lite av vad vi har gjort  – vad kan vi göra för dig?

bottom of page