top of page

Vi är stolta över att tilldelas Ecovadis Bronze Medalj för vårt hållbarhetsarbete


Vi på Påhlsons Daylight är glada över att meddela att vi nyligen har blivit tilldelade Ecovadis Bronze Medalj för vårt engagemang och arbete inom hållbarhetsområdet. Som ledande aktör inom företagsprofilering och profilbranschen är det vår övertygelse att företagets framgångar inte bara mäts i ekonomisk vinst, utan också i vårt ansvar gentemot miljön, samhället och våra intressenter.


Ecovadis är en erkänd och respekterad plattform för hållbarhetsbedömningar, och att få denna utmärkelse är ett kvitto på vårt fortsatta arbete och våra framsteg inom området. Genom att mäta och förbättra vårt hållbarhetsarbete kan vi säkerställa att vi bidrar till en mer hållbar och ansvarsfull värld.


Att tilldelas Bronze Medalj är en milstolpe för oss, men det är också en påminnelse om att vi har mer att göra. Vi fortsätter att arbeta mot högre mål och strävar efter att kontinuerligt förbättra vår prestation inom hållbarhetsområdet.

Vi vill tacka alla våra kunder, partners och medarbetare för deras stöd och engagemang i denna viktiga resa mot en mer hållbar framtid. Tillsammans kan vi göra skillnad.För mer information om vårt hållbarhetsarbete och hur vi kan hjälpa ditt företag att uppnå sina hållbarhetsmål, tveka inte att kontakta oss.


Tack för att ni är med oss på denna resa!

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page