top of page

Att Glänsa med Silver: Vårt bidrag till Svenska Designpriset med Trocadero


Vi på Påhlsosn Daylight är stolta och glada över att meddela att vårt bidrag "Trocadero" har tilldelats det prestigefyllda priset Silver i underkategorin Merchandise i Svenska Designpriset! Det är en ära att få erkännande för vårt arbete inom profilbranschen och vi är ödmjukt tacksamma för den här fantastiska utmärkelsen.


Trocadero, inspirerad av den ikoniska läsken med samma namn, är en hyllning till dess unika varumärke och färg. Med en lekfull och livlig design som fångar essensen av Trocaderos karaktär lyckades vi skapa en produkt som både är funktionell och estetiskt tilltalande.


Den färgglada och livliga guldgula färgen, som är karakteristisk för Trocadero, har varit central i designprocessen. Den representerar inte bara varumärkets unika identitet utan symboliserar också glädje, energi och positivitet – egenskaper som vi strävar efter att förmedla genom våra produkter.
Vår vinst med Trocadero i Svenska Designpriset är en bekräftelse på att vårt arbete inte bara uppskattas utan också hyllas av experter inom designvärlden. Det är en påminnelse om vikten av att vara djärv, innovativ och trogen sin vision när man skapar minnesvärda produkter.


Vi vill tacka alla som varit involverade i skapandet av Trocadero, från vårt fantastiska team till våra samarbetspartners. Er passion och engagemang har varit avgörande för att vi har kunnat nå den här framgången.


Med Trocadero som vår stolta vinnare i Svenska Designpriset ser vi fram emot att fortsätta att utmana normer och skapa produkter som inte bara imponerar utan också inspirerar. Tillsammans fortsätter vi att göra världen lite mer färgglad och spännande.

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page