top of page
IMG_6350.JPG

GIVEAWAYS

Det skall märkas när man vill synas!

 

Gåvan - oavsett storlek och värde - är en central företeelse i mänsklighetens historia. Den är en bekräftelse på en god relation mellan två parter eller individer. Gåvans kraft är så stor att man i affärsmässiga relationer måste skapa regler kring dess storlek och värde.

Men värdet är som sagt inte primärt och mindre gåvor, det vi kallar giveaways, är sällan kontroversiella men ofta uppskattade.

I begreppet giveaway eller profilreklam ligger nästan alltid att gåvan på ett eller annat sätt är försedd med givarens märke.

Då fungerar gåvan på två plan: Både som relationsförstärkare och varumärkesbärare.

 

Vi vill göra dig uppmärksam på en detalj i detta sammanhang som vi tycker är viktig: Förpackning och överlämning. Du höjer det upplevda värdet och effekten avsevärt om en gåva är inslagen eller ges i en trevlig påse eller annan trevlig förpackning. 

Vårt fokus på de följande sidorna ligger på enkla basartiklar som du alltid bör ha ”på hyllan”, som pennor och goodiebags.

Det är dock alltid roligt att visa de prisvärda elektroniska produkter som växer stort som produktgrupp då de ofta är nära kopplade till

användandet av vår tids stora livsstilspryl: Smartphones/läsplattor. Här kan du ta position i själva hjärtat av dina kunders vardag genom en strategisk produktplacering i form av t ex en powerbank eller ett par hörlurar.

 

Avslutningsvis vill vi råda dig att tänka till lite grann om när, var och hur du skall använda giveaways i din marknadsföring. Allt som känns genomtänkt och vältajmat stärker gåvans effekt!

Relaterade produkter

15e451c42a32fa.jpg

SPORTFLASKA

FIA MED KNUFF

15fd6da8c0a606.jpg

GODIS

15e6a07614e7be.jpg
bottom of page