top of page

Det mesta går att förädla!

Detta innebär att din gåva eller profilprodukt kan bli ännu mer personlig. Välj en tryckmetod som lyfter både produkt och varumärke; storlek, teknik och placering av logotyp/budskap/artwork.
Nedan ser du förslag på några av de vanligaste tillvägagångssätten att förädla en gåva.

  • Brodyr.

  • Transfer.

Brodyr2_1.jpeg

Brodyr

Brodyr är en teknik där flera stygn kombineras för att skapa bilden eller logotypen. Det är en mycket populär teknik på produkter som kepsar, textilier eller väskor. En särskild broderifil (mönsterkort) skapas, som innehåller alla detaljer om arbetet och inställningar för maskinen. Produkten läggs under en stor symaskin vars syhuvuden kan innehålla upp till 12 nålar (så 15 olika trådar (färger) kan broderas i en och samma körning).

Transfer

Med transfer trycks logotypen först på ett speciellt kiselbaserat papper i stället för direkt på föremålet. Färgerna trycks en efter en på en vit bas. Efter varje tryckning går det genom en torkningstunnel. När alla färger är tryckta läggs ett lager lim i samma form som logotypen och ett limpulver appliceras. Med hjälp av en värmepress trycks transfern på föremålet. Värmen gör limmet flytande och trycket ger ett bra fäste på föremålet. Pappret avlägsnas sedan och logotypen finns kvar på föremålet.

Tryck5.jpeg
bottom of page