top of page

Ey'Bro

Ey'Bro är en hyllning till vänskapen, till fina stunder du haft och kommer ha med dina allra bästa polare. 

Åbro Bryggeri är Sveriges äldsta familjebryggeri och även ett av Europas modernaste. 

Inför sommaren 2021 fick Påhlsons Daylight uppdraget att ta fram en sommarkollektion av merchandise till Åbros varumärke Ey'Bro samt även flera andra av bryggeriets kända ölsorter. Det blev en omedelbar succé. Därför upprepades framgångsreceptet även sommaren 2022.

Inför vintersäsongen 2022/2023 är vi tillbaka med inte bara en utan två nya isiga kollektioner. Inför julen lanserade vi en jultröja, julgranskulor, mössa och skidglasögon. I januari 2023 har vi tagit fram underställ, strumpor och pyjamas, men också en snowboard.

– Responsen vi fått på tidigare kollektioner har varit överväldigande. Både jultröjan och mössan sålde slut på nolltid. Det känns fantastisk roligt och återigen ser vi hur starkt varumärket Ey’bro är. Vi tror och hoppas på ett lika stort engagemang även under denna lansering, så det är bäst att hänga på låset när kollektionen släpps, säger Cornelia Dunge, marknadschef på Åbro Bryggeri.

Påhlsons Daylight har tillsammans med marknadsteamet på Åbro tagit fram design på kläder och produkter. Vidare tillhandahåller vi en e-handelslösning där flera av Åbros andra varumärkens merchandise säljs. Webbshopen har vi byggt upp och infattar lagerhållning, distribution och underhåll.

Besök gärna Åbroshoppen för att se aktuellt sortiment.

Nu har du sett lite av vad vi har gjort  – vad kan vi göra för dig?

Nu har du sett lite av vad vi har gjort  – vad kan vi göra för dig?

bottom of page