Det skall märkas när man vill synas!

 

Gåvan - oavsett storlek och värde - är en central företeelse i mänsklighetens historia. Den är en bekräftelse på en god relation mellan två parter eller individer. Gåvans kraft är så stor att man i affärsmässiga relationer måste skapa regler kring dess storlek och värde.

Men värdet är som sagt inte primärt och mindre gåvor, det vi kallar giveaways, är sällan kontroversiella men ofta uppskattade. I begreppet giveaway eller profilreklam ligger nästan alltid att gåvan på ett eller annat sätt är försedd med givarens märke. Då fungerar gåvan på två plan: Både som relationsförstärkare och varumärkesbärare.

 

Vi vill göra dig uppmärksam på en detalj i detta sammanhang som vi tycker är viktig: Förpackning och överlämning. Du höjer det upplevda värdet och effekten avsevärt om en gåva är inslagen eller ges i en trevlig påse eller annan trevlig förpackning. 

Vårt fokus på de följande sidorna ligger på enkla basartiklar som du alltid bör ha ”på hyllan”, som pennor och goodiebags. Det är dock alltid roligt att visa de prisvärda elektroniska produkter som växer stort som produktgrupp då de ofta är nära kopplade till användandet av vår tids stora livsstilspryl: Smartphones/läsplattor. Här kan du ta position i själva hjärtat av dina kunders vardag genom en strategisk produktplacering i form av t ex en powerbank eller ett par hörlurar.

 

Avslutningsvis vill vi råda dig att tänka till lite grann om när, var och hur du skall använda giveaways i din marknadsföring. Allt som känns genomtänkt och vältajmat stärker gåvans effekt!

TEL: +46 (0)150 - 169 10

Epostinfo@pahlsons.com  

ADRESS: Värmbolsvägen 7,

641 51 Katrineholm

TEL: +46 (0)155 - 375 90

Epost: info@pahlsons.com 

ADRESS: Gamla Oxelösundsvägen 1 ,

611 38 Nyköping
 

TEL:  +46 (0)8 - 704 32 00

Epostpr@daylight.se

ADRESS: Johannesfredsvägen 12B,

168 69 Bromma

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Telefonfodral